Golvet

Golvet har nu kommit så det läggs väl imorgon, och kanske är klart när jag kommer hem från jobbet imorgon kväll! :) Börjar kännas som att det blir mer och mer färdigt. F håller på i sitt "jaktrum" nu och igår fixade jag i min lilla hörna där det är meningen att jag ska plugga. Ska bjuda på bilder lite senare, sitter på jobbet nu. Nu är det bara att hoppas på att F's arbetslöshet inte ställer till med problem, men som han brukar säga... det löser sig! :)

Soffan

Soffan har nu kommit. Vid första anblicken när den stod i vardagsrummet i två delar trodde man nästan att den skulle vara för stor. Det är på håret den ryms efter väggen, men nu tycker man inte den ser så stor ut. :)


Soffan, F har bestämt sin plats ;)


Vardagsrum i det stora hela. Vi är medvetna om "kabelhärvan" där vid tv:n. När golvet är lagt kommer inget att synas. ;)


Mina fönster ;)

Det börjar bli mer och mer färdigt

Nu har vi sovit två nätter här och det börjar se mer och mer färdigt ut. Det är såklart mycket kvar att göra och vi väntar som sagt fortfarande på golvet som tydligen ska komma på måndag så vi hoppas på det. Tänkte dock bjuda på lite mer bilder!


Soffhörnan idag, imorgon hämtar vi dock den riktiga soffan! Björkfondväggen syns i bakgrunden... ;)


Det mesta i vardagsrummet :) Som ni ser är vårt golv idag bara spånskivor.


Fondväggen lite närmare.


Sovrummet med bruna gardiner ;)


...Sådär, ni får nöja er med dessa tillsvidare. Uppdaterar när det händer ngt nytt. :)


Vardagsrum

Börjar bli mer och mer färdigt där. Idag har F hängt upp gardinstänger och fönsterbrädor och jag har hängt upp gardiner. De ringde från EM idag och soffan har kommit så den hämtar vi på lördag. TV-bänken är även den inköpt och den står faktiskt hemma nu. Det är bara golvet som verkar ha försvunnit efter vägen? Hoppas det kommer imorgon men det tvivlar jag på.. Här kommer iaf bilder på de nya sakerna...




Blir nog snyggt tror jag...? :) (Bilderna är lånade från EM!)

Björkar i v-rum

Just nu sitter jag själv på jobbet, men vet om att hemma pågår tapetsering av v-rum för fullt. Björkfondväggen skulle upp när jag åkte till jobbet så den borde vara på plats. Golvet väntas förmodligen på torsdag. På fredag sover vi där samt flyttar in på riktigt! :) Skönt att inte bo på två ställen. ;) Bilder på v-rum kommer kanske ikväll när jag slutat jobba!

Mer bilder


Sovrum före...


Sovrum efter :) (dock ej helt klart än...)


Utifrån


Hallen uppe


Vardagsrummet innan vi gått lös där... ;)


F målar v-rum's tak



Taket färdigmålat och väggarna redo för tapeter så småningom (v-rum även det)


Vårat lilla kök (har just torkat ur skåp osv där...)


Köket ur en annan vinkel (den riktiga matplatsen blir i v-rum)


Hallen

Sådär, det får räcka för denna gång. Mer bilder kommer med tiden... :)



Tapetsering pågår

Det visade sig att kabeln inte alls är här så jag är strax på väg att hämta den så ni kan få se några bilder. Tillsvidare får ni nöja er med denna, tagen med mobilen...


Fondväggen på plats i sovrummet :)

Äntligen!

Nu har vi äntligen fått nycklarna till huset, och skrivit på papper så nu är huset vårat på riktigt! I tisdags började F måla taket i vardagsrummet och han blev klar med det idag så nu är det vitt och fint. Jag har målat golvlister idag, andra varvet blir imorgon. Imorgon påbörjas även tapetsering av sovrum så förhoppningsvis om allt bara går bra så bor vi där någon dag till veckan! :) Kan tyvärr ej bjuda på bilder idag då kabeln till kameran är på tingan och jag trodde den var här... :( Bilder kommer dock snart!!

/E

RSS 2.0